دانلود مقاله کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی تحت p

دانلود مقاله کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی تحت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 20
چکیده:
در سالهای اخیر، عامل اصلی ایجاد تحول در تکنولوژی بسته بندی موادغذایی، افزایش تقاضای مصرف کننده برای غذاهایی است که حداقل فرآیند روی آنها انجام گرفته است. تقاضای مصرف کننده برای غذاهای با کیفیت بالا، نیاز تولید کنندگان به روشهای جدید ذخیره سازی، توجهبه حفظ محیط زیست از مواد بسته بندی تجدید ناپذیر و تولید مواد تشکیل دهنده فیلمها از ضایعات محصولات غذایی از جمله عوامل موثر در استفاده از پوششهای خوراکی میباشند ( 13 ) و باعثشده این مواد امروزه به نحوه چشمگیری مورد توجه قرار گیرند. معمولاً به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت، محدود کردن انتقال گازها، جلوگیری از مهاجرت روغنها و چربیها و نگهداری ترکیبات معطر فرار، از فیلمها و پوششهای خوراکی بر روی مواد غذایی استفاده میکنند. رشد میکروبی روی سطح موادغذایی عامل اصلی ایجاد فساد در آنها بوده که میتوان با استفاده از فیلمهای خوراکی حاوی مواد ضد میکروبی به خصوص چیتوزان آن را کنترل نمود. در مقاله مروری حاضر کاربرد الیگو ساکارید چیتوزان که تا کنون در مواد غذایی مختلف به کار گرفته شده است مورد بررسی قرار گرفته است
دانلود این فایل

- ۹۶/۰۱/۱۱