دانلود مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های جو از نظر صفات مرتبط با مالت در شرایط تنش کم

دانلود مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های جو از نظر صفات مرتبط با مالت در شرایط تنش کم آبی تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های جو از نظر صفات مرتبط با مالت در شرایط تنش کم آبی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های جو از نظر صفات مرتبط با مالت در شرایط تنش کم آبی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های جو از نظر صفات مرتبط با مالت در شرایط تنش کم آبی تحت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور شناسایی تنوع ژنتیکی و گروه بندی لاین های هاپلوئید مضاعف جو در رابطه با صفات مالت دانه جو، آزمایشی در دو سال 1391 و 1390 با استفاده از 81 ژنوتیپ در دو مزرعه تحقیقاتی دانشگاه مهاباد و ایستگاه کشاورزی میاندوآب در قالب طرح لاتیس متعادل ساده با دو تکرار اجرا گردید. صفات انرژی جوانه زنی، ظرفیت جوانه زنی، خواب بذر، درصد پروتئین دانه، مقدار عصاره مالت دانه، میزان پوسته دانه، وزن هزار دانه، بیوماس، عملکرد دانه و عصاره مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد تنوع ژنتیکی قابل توجهی بین ژنوتیپ های مورد بررسی از نظر کلیه صفات زراعی و فیزیک و شیمیایی وجود دارد و میتوان از این تنوع در برنامه های گزینش برای بهبود مالت دانه بهره برداری کرد. همچنین عملکرد عصاره، عملکرد دانه، بیوماس، درصد پروتئین دانه، خواب بذر، طول پدانکل و وزن هزار دانه، از وراثت پذیری خصوصی و بازده ژنتیکی بالایی برخوردار بودند. دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها، منجر به ایجاد سه کلاستر گردید که ژنوتیپ های کلاستر اول از نظر صفات مربوط به کیفیت مالت دارای ویژگی برتری بودند. بنابراین، از ژنوتیپ های این گروه می توان در امر اصلاح برای عملکرد دانه بالا و عصاره مالت مطلوب استفاده کرد.

- ۹۵/۱۲/۱۵