دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه

دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت تحت pdf :
دانلود مقاله اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله طب نظامی از صفحه 197 تا 201 منتشر شده است.
نام: اثر ان استیل سیستئین بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک؛ مطالعه پایلوت
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ان استیل سیستئین
مقاله کیفیت خواب
مقاله اعتیاد
مقاله وضعیت تنفسی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
اهداف: اختلال خواب و مشکلات تنفسی از شکایات عمده افراد معتاد به مورفین است. داروهای آنتی اکسیدان سبب بهبود کیفیت خواب می شوند. این مطالعه با هدف تعیین اثر ان استیل سیستئین (NAC) بر کیفیت خواب و وضعیت تنفسی معتادان به مورفین در حال ترک انجام شد.
روش ها: در این کارآزمایی بالینی دوسوکور، از میان افراد معتاد به مورفین در حال ترک به روش نمونه گیری سیستماتیک دو گروه برای مصرف دارو (17 نفر) و دارونما (15 نفر) انتخاب شدند و به مدت 45 روز به ترتیب 1200 میلی گرم NAC و دارونما به آنها داده شد. قبل و بعد از مطالعه، وضعیت خواب بیماران توسط پرسش نامه وضعیت خواب پیلسبورگ و وضعیت تنفسی آنها با روش پیک فلومتری بررسی و در نهایت نتایج آن، به وسیله آزمون های آماری فیشر، من – ویتنی و ویلکاکسون تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میانگین نمره PSQI قبل از انجام مداخله در گروه دارو 1076±464 و در گروه دارونما 1007±647 و پس از انجام مداخله به ترتیب 529±262 و 440±287 بود که در هر دو گروه نسبت به ابتدای مطالعه بهبود معنی داری داشت. در حالی که در ابتدا و در انتها نسبت به یکدیگر اختلاف معنی داری نداشتند. NAC سبب بهبود معنی دار نتایج پیک فلومتری در گروه دارو شد، اما نتایج دو گروه در مقایسه با یکدیگر در پایان طرح، اختلاف معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: داروی NAC در مقایسه با دارونما، سبب بهبود معنی دار کیفیت خواب و عملکرد ریوی در معتادان به مورفین در حال ترک نمی شود.

- ۹۵/۱۲/۱۵