دانلود مقاله سنتز، شناسایی و بررسی خواص کوپلی ایمید سولفونه جدید بر پایه آمینو تریپسین تحت pdf

دانلود مقاله سنتز، شناسایی و بررسی خواص کوپلی ایمید سولفونه جدید بر پایه آمینو تریپسین تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله سنتز، شناسایی و بررسی خواص کوپلی ایمید سولفونه جدید بر پایه آمینو تریپسین تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سنتز، شناسایی و بررسی خواص کوپلی ایمید سولفونه جدید بر پایه آمینو تریپسین تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله سنتز، شناسایی و بررسی خواص کوپلی ایمید سولفونه جدید بر پایه آمینو تریپسین تحت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: چهارمین همایش ملی کاربردهای شیمی در فناوری های نوین
تعداد صفحات: 11
چکیده:
ترکیب 1، 4- بیس (4-آمینو فنوکسی) تریپتیسن به عنوان یک مونومر آمینی که دارای گروه های آروماتیک و اتری است سنتز شد. در ادامه پلی ایمیدهای سولفونه به روشی جدید تهیه شد. در این روش از واکنش یک پیش پلیمر یورتانی با مقدار اضافی دی انیدرید بنزو فنون تتراکربوکسیلیک دی انیدرید (BTDA) یک تلپلیک انیدریدی به دست آمد که با دی آمین سولفونه ی 2، 5- دی آمینو بنزن سولفونیک اسید (DABSـ 5، 2) و دی آمین غیر سولفونه 1، 4- بیس (4 آمینو فنوکسی) تریپتیسن واکنش داده شد و پلی ایمید به صورت تصادفی سنتز شد. پایداری حرارتی، جذف آب و ظرفیت تبادل یون آن این پلیمرها بررسی شد.

- ۹۵/۱۲/۰۳