دانلود مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما تحت pdf

دانلود مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 14
چکیده:
ایران سومین تولید کننده و دومین صادرکننده خرما است. ارزش اقتصادی به ازاء هر تن خرمای صادراتی ایران نسبت به کشورهای صادرکننده خرما به علت عدم انجام فرآوری مناسب در رتبه پانزدهم جهانی قرار دارد. هسته گیری یکی از فرآیندهایی است که موجب افزایش ارزش افزوده خرما می گردد. دستگاه های ساخته شده برای هسته گیری خرمای کامل از روش پانچی برای خروج هسته از خرما استفاده کرده اند. در این پژوهش یک واحد هسته گیر خرما به روش گیرهای برای اولین بار طراحی، ساخته و ارزیابی شد. کارآئی واحد هسته گیر در سه سطح سرعت مکانیزم و پنج سطح محتوای رطوبتی بر پایه تر برای خرمای مضافتی مورد آزمون قرار گرفت. رطوبت محصول تأثیر معناداری بر روی هسته گیری از خود نشان نداد اما سرعت تأثیر معناداری بر آن داشت. میانگین درصد گوشت از دست رفته 2/1 درصد بدست آمد و بین تیمارهای رطوبت، سرعت و برهم کنش آنها اختلاف معنیداری در درصد گوشت از دست رفته وجود نداشت. رطوبت، سرعت و برهم کنش آنها تأثیر معنیداری بر درصد تغییر طول و قطر خرما نداشتند. با افزایش سرعت درصد تغییر طول کاهش و درصد تغییر قطر خرما افزایش یافت اما با افزایش رطوبت درصد تغییر طول افزایش و درصد تغییر قطر خرما روند کاهشی پیدا کرد. میانگین تغییر طول خرما 11 % – و میانگین تغییرات قطر 7/3 % بدست آمد.

- ۹۵/۱۱/۲۳