کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: پنجمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 8

چکیده:

شناسائی کیفیت و ارزش غذایی گیاهان به دلیل اهمیت آنها در تغذیه دام کمک مؤثری در توصیف جیره غذای دام می نماید. نظر به اینکه عوامل مختلفی از جمله مراحل مختلف فنولوژی رشد گیاه روی ارزش غذایی گیاهان تأثیر می گذارد در این تحقیق کیفیت گونه Aeluropus Littoralis (بونی) که از گونه های علوفه ای با ارزش می باشد در دو مرحله فنولوژی رشد رویشی و زمان رسیدن کامل بذر مورد بررسی قرار گرفت. جهت آنالیز این گیاه، ابتدا نمونه های گیاهی در دو مرحله شامل رشد رویشی و رسیدن بذر جمع آوری و سپس نمونه ها بلافاصله به آزمایشگاه منتقل و در آزمایشگاه با روش های معمول و استاندارد اقدام به اندازه گیری فاکتورهای دیواره سلولی عاری از همی سلولز، فیبر خام، پروتئین خام، انرژی متابولیسمی و ماده خشک قابل هضم گردید. نتایج حاصله نشان داد تفاوت معنی داری در بین فاکتورهای اندازه گیری شده (در سطح احتمال 5% ) در مراحل مختلف فنولوژی وجود دارد. میزان پروتئین خام این گونه در مرحله رویشی برابر 21/13 درصد و با بالغ شدن گیاه میزان پروتئین خام کاهش یافته و در مرحله رسیدن بذر به حداقل خود یعنی 92/5 درصد می رسد. در این گونه کیفیت علوفه در مرحله رویشی بیشتر از کیفیت علوفه در مرحله بذردهی می باشد


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی