دانلود مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون تحت pdf

دانلود مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون تحت pdf :
سال انتشار: 1383
محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
کارآیی روش اینتراستریفیکاسیون با استفاده از کاتالیزورهای بیوشیمیایی و شیمیایی در کاهش نقطه ذوب روغن خوراکی مورد مطالعه قرار گرفت. در این رابطه مخلوطی از روغن مایع آفتابگردان و روغن سویای کاملا هیدروژنه با نسبت 25:75 و نقطه ذوب 58 درجه سانتیگراد بعنوان مبنا انتخاب گردید. در اینتراستریفیکاسیون با استفاده از آنزیم لیپاز نقطه ذوب تا حد 24 درجه سانتیگراد و با استفاده از متیلات سدیم تا حد 32 درجه سانتیگراد کاهش یافت. در هر دو روش روغن به دست آمده حتی در حالت جامد دارای ظاهری مطلوب و یکنواخت بود.

- ۹۵/۰۹/۱۷