دانلود مقاله تنوع و گوناگونی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ژنتیکی خاکهای منطقه درودزن در یک ردیف پستی
دانلود مقاله تنوع و گوناگونی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ژنتیکی خاکهای منطقه درودزن در یک ردیف پستی بلندی و زمانی (استان فارس) تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تنوع و گوناگونی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ژنتیکی خاکهای منطقه درودزن در یک ردیف پستی بلندی و زمانی (استان فارس) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تنوع و گوناگونی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ژنتیکی خاکهای منطقه درودزن در یک ردیف پستی بلندی و زمانی (استان فارس) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تنوع و گوناگونی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ژنتیکی خاکهای منطقه درودزن در یک ردیف پستی بلندی و زمانی (استان فارس) تحت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو
تعداد صفحات: 7
چکیده:
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیابی خاک از مهمترین مسائل در شناسایی وظایف و عملکرد خاک به عنوان جزیی از اکوسیستم، مدیریت بهینه خاک به منظور پیشگیری از تخریب و احیا اراضی و طراحی سیستمهای مناسب زراعی است. لذا تحقیق حاضر با هدف بررسی روند تکاملی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک انجام شد. در خاک تیپیک ناتری زرالفز به علت حضور نمکهای سدیمی، کربناتها و بیکربناتهای محلول دارای بالاترین مقادیر قابلیت هدایت الکتریکی و pH بود. همچنین بالا بودن سطح سفره ی آب زیرزمینی از مهمترین دلایل قابلذکر در افزایش شوری خاکرخ میباشد. دیسپرس شدن و پراکندگی ذرات خاک و تشکیل افق ناتریک در اثر حضور مقادیر بالای سدیم در این خاکرخ مشاهده شد. در خاک تیپیک فلواکونت به دلیل کمبود زمان برای طی کردن مسیر تکامل و تاثًیرگذاری عوامل خاکساز و در خاک آکوئیک زروارتنز به دلیل افزوده شدن مداوم مواد و رسوبات آبرفتی رودخانه کر به سطح خاک جز خاکهای تکامل نیافته انتیسولز محسوب میشوند. و تنها دارای اپیپدون سطحی اکریک میباشند. خاک تیپیک کلسی زرپتز با دارا بودن افق کلسیک و تجمع کربناتها در افقهای زیرین نشان از مراحل پیشرفته تری از تکامل نسبت به انتی سولزها دارد. و در خاک اکوئیک هاپلوزرپتز به دلیل شرایط اکسایش و احیا، روند تکاملی به کندی در این خاکرخ طی شده و فقط اپیپدون سطحی اکریک دیده شد.
- ۹۵/۰۹/۱۷