دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای مختلف گیاه علوفه ای Onobrychis michauxii با استفاده از صفات

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای مختلف گیاه علوفه ای Onobrychis michauxii با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای مختلف گیاه علوفه ای Onobrychis michauxii با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای مختلف گیاه علوفه ای Onobrychis michauxii با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای مختلف گیاه علوفه ای Onobrychis michauxii با استفاده از صفات مورفولوژیک تحت pdf :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
جنس اسپرس (Onobrychis) در ایران دارای 69 گونه یک ساله و چندساله می باشد. گونه Onobrychis michauxii متعلق به بخش Hymenobrychis از جنس اسپرس گیاهی چندساله، علوفه ای مرتعی است و در نیمه شمالی کشور پراکنش وسیعی دارد. در این تحقیق 47 جمعیت از مناطق مختلف کشور جمع آوری و در مؤسسه تحقیقاتی اصلاح تهیه نهال بذر کرج مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اختلاف بسیار معنی داری (p<0/01) بین جمعیت ها از نظر کلیه صفات مورد مطالعه یه جز طول لوله کاسه گل و طول ؟؟؟ وجود داشت که نمایانگر وجود تنوع ژنتیکی بین جمعیت های مورد مطالعه می باشد. در بین صفات مورد ارزیابی، نسبت دانه به لوله گل با 1/33 درصد، کمترین و طول بال با 29/95 درصد، بیشترین ضریب تغییرات را داشتند. تجزیه خوشه ای به روش حداقل واریانس وارد جمعیت های مورد مطالعه را در دو گروه طبقه بندی کرد. گروه های اول و دوم، به ترتیب شامل 21 و 26 جمعیت بودند، با توجه به نتایج حاصل از تجزیه خوشه ای و انحراف میانگین هر کدام از کلاسترها از میانگین کل کلاسترها مشخص شد که بین کلاستر اول و دوم اختلاف چشمگیری وجود دارد. به این ترتیب می توان با انتخاب نماینده هایی از هر یک از گروه ها، یعنی جمعیت میان (آذربایجان شرقی) نماینده گروه دوم و جمعیت اهر (آذربایجان شرقی) نماینده گروه اول و ا نجام تلاقی بین آنها باعث ایجاد حداکثر تنوع ژنتیکی در صفات مور نظر شد.

- ۹۵/۰۹/۱۷