دانلود مقاله بررسی اثر علفکش گلایفوسیت همراه با ماده افزودنی بر عمده علف های هرز باریک برگ و پهن بر

دانلود مقاله بررسی اثر علفکش گلایفوسیت همراه با ماده افزودنی بر عمده علف های هرز باریک برگ و پهن برگ باغات انجیردیم استهبان تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر علفکش گلایفوسیت همراه با ماده افزودنی بر عمده علف های هرز باریک برگ و پهن برگ باغات انجیردیم استهبان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر علفکش گلایفوسیت همراه با ماده افزودنی بر عمده علف های هرز باریک برگ و پهن برگ باغات انجیردیم استهبان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر علفکش گلایفوسیت همراه با ماده افزودنی بر عمده علف های هرز باریک برگ و پهن برگ باغات انجیردیم استهبان تحت pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
به منظور تعیین مناسب ترین غلظت علف کش گلایفوسیت همراه با مویان (سولفات آمونیوم) وهمچنین بهترین تاریخ مبارزه با علف های هرز باغات انجیر دیم، آزمایشی در باغ انجیر مرکز تحقیقات انجیر شهرستان استهبان در سال 1391 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل: 1- گلایفوسیت با چهار دوز 8 ، 6، 4 لیتر در هکتار (با استفاده از ماده افزودنی سولفات آمونیوم به نسبت 5 در هزار) و 10 لیتر در هکتار بدون استفاده از ماده افزودنی در سه 91/2/1 و 91/2/10 و 91/2/20 بود. در تمام زمان های مصرف علف کش، غلظت 8 لیتر در هکتار علف کش رانداپ + 0/5 درصد سولفات آمونیم نسبت به شاهد تاثیر زیادی بر کاهش تعداد علف هرز دانه تسبیحی و چلچراغ داشت. نتایج مربوط به علف هرز جوموشی قدومه تحت تاثیر تیمارهای آزمایش نیز نشان داد که در مصرف علف کش زمان 91/2/10، کمترین تعداد جو موشی و قدومه در متر مربع به دست آمد. در مقایسه با شاهد بدون علف کش، غلظت 8 لیتر در هکتار علف کش رانداپ + 0/5 درصد سولفات آمونیم نسبت به شاهد تاثیر زیادی در کاهش تعداد علف هرز جوموشی داشت، تعداد علف هرز شنگ و کاهو مرتعی در مصرف علف کش در تاریخ 91/2/20، کمترین بود.

- ۹۵/۰۹/۱۷