دانلود مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوف

دانلود مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده تحت pdf :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و جامعه علمی ریخته گری ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:
دراین تحقیق به بررسی اثر تمپرینگ دومرحله ای بر روی خواص مکانیکی کشش ، ضربه و نیز ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده باترکیب C0.17%-Si0.41%-Mn1.24% پرداخته شده است. برای رسیدن به ساختار دوفازی فریتی مارتنزیتی ازعملیات آنیل میان بحرانی مستقیم ، در دمای میان بحرانی 780 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه و سرد کردن سریع در آب استفاده شد .سپس تمپرینگ دومرحله ای در دماهای C 350° و 250°C و 150°C و 450°C به مدت 30 دقیقه در هرمرحله وسردکردن نمونه ها در هوا صورت گرفت .آزمون کشش دردمای محیط، آزمون ضربه در دماهای مختلف و نیز بررسی های ساختاری توسط میکروسکپ نوری و الکترونی روبشی (SEM) بر روی نمونه ها انجام شد . نتایج نشان داد که با افزایش دمای تمپرینگ ،پارامترهای کششی ازدیادطول وکاهش سطح مقطع افزایش واستحکام کششی نهایی کاهش یافته ولی استحکام تسلیم تغییر محسوسی نداشته است .بررسی رفتارضربه این نمونه ها در سه دمای (20+ و 2 و 20-) درجه سانتی گراد حاکی از آن است که با افزایش دمای تمپرینگ تا دمای 350 درجه سانتی گراد و در هر سه دمای آزمون ضربه ،استحکام ضربه ومیزان گستردگی عرضی روند افزایشی کندی داشته ولی در دمای تمپرینگ 450 درجه سانتی گراد افزایش قابل توجهی یافته است .

- ۹۵/۰۹/۱۷