کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385 تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385 تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385 تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385 تحت pdf :

دانلود مقاله اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385 تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه 67 تا 71 منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی بیماری هیداتیدوز در ایران طی سال های 1381 تا 1385
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیداتیدوز
مقاله کیست هیداتید
مقاله ایران
مقاله اپیدمیولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: هیداتیدوز یکی از مهمترین بیماریهای انگلی است که انتشار جهانی دارد. این بیماری زئونوز در ایران آندمیک بوده و خسارات جانی و اقتصادی زیادی را ایجاد می نماید. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان شیوع بیماری هیداتیدوز در جمعیت های دامی و انسانی ایران در پنج سال اخیر (1381-1385) و ارایه راه کارهایی جهت پیشگیری و کنترل بیماری بوده است.
روش کار: در این مطالعه توصیفی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای کشتارشده در 28 استان ایران (بر حسب اندامهای آلوده ضبط شده) و نیز میزان شیوع هیداتیدوز انسانی در این استانها در طی یک دوره پنج ساله استخراج و از نظر اپیدمیولوژیکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای کشتار شده بطور متوسط %673 تعیین گردید بطوریکه از 561،851،63 راس حیوان ذبح شده تعداد 882،298،4 عدد کبد و ریه به دلیل آلودگی به کیست هیداتید ضبط و از چرخه مصرف خارج گردیده است. همچنین میزان آلودگی ریه 18 برابر آلودگی کبد بوده است. در بین 28 استان مورد بررسی، استان های خراسان و یزد به ترتیب با %1871 و %240 دارای بیشترین و کمترین آلودگی شناخته شدند. استان های شرقی کشور به طور قابل ملاحظه ای آلودگی بیشتر در جمعیت های انسانی و حیوانی داشته اند. همبستگی مثبت و معنی داری بین آلودگی دامی و ابتلا انسانی در استان های مختلف کشور دیده شد. بعلاوه میزان خسارات اقتصادی در این دوره پنج ساله تنها به دلیل حذف اندامهای آلوده 76 میلیارد ریال برآورد گردید. همچنین میزان شیوع هیداتیدوز انسانی در طی سالهای 81 تا 86 در ایران بطور متوسط 061 (به نسبت هر 100000 نفر جمعیت) تعیین گردید و استان های خراسان با 615 مورد از 2083 مورد (%2952) و هرمزگان (بدون آلودگی) به ترتیب، بیشترین و کمترین موارد را به خود اختصاص دادند.
نتیجه گیری: انجام بررسی های اپیدمیولوژیکی و ارزیابی اهمیت بهداشتی و اقتصادی هر بیماری اولین گام در پیشگیری و کنترل آن محسوب گردیده و یک نقطه شروع تقریبا مطمئن برای مبارزه با بیماری تلقی می شود. هیداتیدوز دامی در ایران بومی بوده و در این دوره پنج ساله روند روبه افزایش داشته است. با توجه به زئونوز بودن بیماری، انجام پیشنهادات مطرح شده می تواند مفید واقع گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی