کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود اثر تنش شوری برصفات مورفولوژیک، غلظت عناصر سدیم و پتاسیم واجزای عملکرد نخود Cicer arietinum L رقم آزاد تحت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود اثر تنش شوری برصفات مورفولوژیک، غلظت عناصر سدیم و پتاسیم واجزای عملکرد نخود Cicer arietinum L رقم آزاد تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود اثر تنش شوری برصفات مورفولوژیک، غلظت عناصر سدیم و پتاسیم واجزای عملکرد نخود Cicer arietinum L رقم آزاد تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود اثر تنش شوری برصفات مورفولوژیک، غلظت عناصر سدیم و پتاسیم واجزای عملکرد نخود Cicer arietinum L رقم آزاد تحت pdf :


سال انتشار : 1393

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

تعداد صفحات : 14

چکیده مقاله:

تنش شوری از تنشهای مهم غیر زنده است که اثرات زیانباری بر عملکرد گیاه و کیفیت محصول دارد. خسارت شوری در گیاهان از طریق بروز تنش یونی و اسمزی است که معادل کاهش میزان آب، اثر سمیت ویژه یونها و اختلال درجذب عناصر غذایی می باشد. در گیاهان زراعی، شوری ضمن تأثیر منفی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ، بسیاری غرآیندهای دخیل در رشد و نمو گیاهان را تحت تأثیر قرار می دهد. این تحقیق با هدف مطالعه خصوصیات مورفولوژیک،غلظت عناصر سدیم و پتاسیم و اجزای عملکرد نخود رقم آزاد تحت تاثیر سطوح مختلف شوری، در گلخانه تحقیقاتی دانشکدهکشاورزی دانشگاه بیرجند در سال 1392 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. تیمارهای شوری خاک شامل 1و3و5و7و9دسی زیمنسبر متر بود. نتایج تجزیه واریانس دادههای این آزمایش نشان داد که سطوح مختلف شوری اثر معنیداری بر صفات ارتفاع بوته، تعداد برگ، سطح برگ، وزن خشک کل، غلظت سدیم و پتاسیم و اجزای عملکرد نخود داشت. بر اساس نتایج آزمایش شوری اثر منفی بر ارتفاع بوته، تعداد برگ، سطح برگ و وزن خشک کل نخود داشت بطوریکه بیشترین سطح شوری این آزمایش نسبت به شاهد به ترتیب موجب کاهش22/44 درصدی ارتفاع 15/84درصدی تعدادبرگ 58/36درصدی سطح برگ و 39/34درصدی وزن خشک کل شد بیشترین سطح شوری این آزمایش نسبت به شاهد به ترتیب موجب افزایش76/75 درصدی غلظت سدیم برگ و کاش 59/72 درصدی غلظت پتاسیم برگ شد


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی