کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد تلفیقی سیستمهای مدیریتی وتضمین کیفیت و ایمنی درصنایع غذایی عملگر تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: 7

چکیده:

درعصر کنونی ، افزایش فرآورده های غذایی با فرمولاسیون و فرآورده های مختلف و متنوع ،گسترش ارتباطات بین المللی و توسعه صنعت توریسم و بالاخره جهانی شدن تجارت غذا ، سبب افزایش سطح توقع مصرف کنندگان مواد غذایی گردیده به نحوی که علاوهبرسلامت غذا و کیفیت تولیدات ،به شکل و بسته بندی و مواد مغذی متشکله آن اهمیت می دهند. از سوی دیگر ، افزایش سوددهی ،رقابت کارخانجات مواد غذایی را به منظور تسخیر بازارهای داخلی و خارجی ترغیب می نماید . به طوری که این گونه کارخانجات سعی می کنند درداخل کشور از تولید محصولات با کیفیت پایین که علاوه برآسیب رسانی به سلامت و بهداشت عمومی سبب از دست دادن مشتری و بازار تولید، تحمیل هزینه رفع مشکل ، و معدوم نمودن غذاها می گردد و همچنین صدور این گونه مواد غذاییبه کشورهای دیگر که ممکن است حتی به تنش های سیاسی درمنطقه نیز بیانجامد ، خودداری نمایند. لذا جهت دستیابی به دو اصل مهم یعنی تضمین کیفیت و تضمین سلامتی که به یک نیاز و ضرورت بین المللی تبدیل گشته است توصیه می گردد از سیستم های تضمین ایمنی نظیرHACCP, GHP, GMPبه همراه سیستم تضمین کیفیتQAکه قادر استتحت لوای انواع سیستم های مدیریت کیفیت نظیر 9000ISO و 22000 ISO و بالاخره مدیریت کیفیت جامع تعیین وظیفه نماید نیازمندی های مدیریت سلامتی غذا را درصنایع غذایی برطرف نماید لذا دراین مقاله به توضیح مختصر و اهمیت ارتباط متقابل بینساماندهی تضمین کیفیت نظیرTQM, QMS , QACP, HCCP , GMP, GHP در مدیریت مواد غذایی سالم و با کیفیت پرداخته می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی