کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروری بر فرآورده های گوشتی فراسودمند تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروری بر فرآورده های گوشتی فراسودمند تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر فرآورده های گوشتی فراسودمند تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروری بر فرآورده های گوشتی فراسودمند تحت pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
از آنجا که محصولات گوشتی بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می دهند، توسعه محصولات گوشتی سالم تر را می توان سلامت بیشتر در انسان ها تعبیر کرد. گوشت حاوی مواد مغذی مهم از جمله ترکیبات زیست فعال مانند taurine ، L-carnitine ، creatine ، اسید لینولئیک کنژوگه ( CLA ( و آنتی اکسیدان های اندوژن می باشد. کاهش ترکیبات مضر و بهبود و افزایش مواد مفید در گوشت را می توان دو راهکار در راستای تولید محصولات گوشتی فراسودمند دانست. غنی سازی گوشت می تواند به صورت افزودن مکمل های غذایی، پروتئین های گیاهی، فیبرها، ادویه ها و سبزیجات، پروبیوتیک ها، و یا به صورت تغییرات شیمیایی در طول فرآیندهایی همچون تخمیر و عمل آوری و در نتیجه آن تولید مواد سودمند باشد.کاهش ترکیبات ناسالم همچون چربی و کلسترول، سدیم و مواد آلرژن نیز می تواند موجب تبدیل فرآورده های گوشتی به موادی فراسودمند باشد که در این پژوهش به آنها پرداخته شده است


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی