کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 16
چکیده:
دراین طرح با هدف بهبود کیفیت فرنچ فرایز منجمد دورقم پاییزه سیب زمینی به نام های اگریا و مارفونا که ازمنطقه قوچان خریداری و به سردخانه با دما 5درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد منتقل گردیدند نمونه برداری بصورت کاملا تصادفی انجام شد به منظور تعیین اثرفرایند حرارت مقدماتی برکیفیت محصول خلالهای سیب زمینی درآب با شرایط حرارتی مختلف 70درجه سانتیگراد -4دقیقه 70درجه -10دقیقه و 95درجه -2 دقیقه تیمار شده و سپس بطور عمقی درروغن 175درجه سانتیگراد به مدت 5/2 دقیقه سرخ شدند خصوصیات کیفی که درفراورده نهایی بررسی شدند عبارتنداز مقاومت بافت به نیروی برشی دردستگاه اینستران رنگ با سیستم هانترلب و درصد جذب روغن به روش سوکسله پس ازانتخاب دما و زمان بهینه فرایند حر ارتی مقدماتی خلالهایی ازرقم اگریا درمحلولهایی با غلظت های مختلف ازهیدروکلوئیدهای کیتوزان ژلاتین و کربوکسی متیل سلولز غوطه ور شده و پس ازسرخ کردن عمقی د رروغن شاخصهای کیفی بافت رنگ میزان جذب روغن و درصد رطوبت محصول بررسی شدند. نتایج آزمونهای تاثیر رقم برخصوصیات کیفی خلالها نشان داد رقم آگریا با وزن مخصوص و ماده خشک بیشتر و درصد قندهای احیا کننده کمتر برای فراوری مطلوبتر ازرقم مارفونا است نتایج بدست آمده دراین تحقیق درطرح اماری کاملا تصادفی با ازمون فاکتوریل و مقایسه میانگین و مقایسه میانگین چنددامنه ای دانکن تجزیه و تحلیل شدند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی