کانون مقالات امام جعفر صادق (ع)

بایگانی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری تحت pdf :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور

تعداد صفحات: 9

چکیده:

منظور تعیین اثر سطح علوفه ( 10 و 20% ) ، سطح چربی (2 و 4%) ومنبع چربی (پودر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب، اسید چرب سویا و پیه ) بر افزایش وزن، ضریب تبدیل خوراک، اجزای
چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری، آزمایشی فاکتوریل (3×2×2) با مجموع 14 تیمار (با در نظر گرفتن 2 جیره شاهد فاقد چربی، اما حاوی 10 و 20 % علوفه )و 4 تکرار در قالب یک طرح کاملا تصادفی به اجرا رسید . ارتفاع سینه از سطح زمین برای جیره هایی با 2 درصد چربی، به طور معنی داری بیش از جیره های حاوی 4 درصد چربی بود (0/05>P) .منبع چربی تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل خوراک، وزن نهایی و وزن لاشه داشت (0/01>P) اثر متقابل سطح چربی × سطح علوفه بر وزن نهایی و وزن لاشه معنی دار بود (0/05>P) . محیط دور دنبه و ارتفاع بدن در محل شانه ها اختلاف معنی داری برای اثرات متقابل بین سطح چربی × نوع چربی و سطح علوفه × نوع چربی نشان دادند (0/01>P) . وزن اولیه بره، تاثیر معنی داری بر وزن نهایی و وزن لاشه داشت (0/05>P) . جیره ها ی حاوی 4% پیه منجر به عملکرد لاشه بالاتری شدند . بازده لاشه بره های تغذیه شده با جیره های حاو ی 4% چربی بطور معنی داری بالاتر از سایر جیره ها بود (0/05>P) وزن دنبه بطور معنی داری تحت تاثیر وزن زنده قبل از کشتار قرار گرفت (0/001>P) . نسبت دنبه به لاشه نیز بطور معنی داری تحت تاثیر اثرات متقابل سطح علوفه × سطح چربی و نوع چربی × سطح چربی قرار گرفت(0/05>P) . جیره های حاوی 4% چربی منجر به تفاوت معنی دار تولید 1 درصد چربی احشایی بیشتر در مقایسه با جیره های شاهد و جیره های حاوی 2 درصد چربی شدند (0/05>P) . نتیجه گیری می شود که چربی حیوانی برای تامین بخشی از نیاز انرژی در جیره بره پرواری، بر روغن های گیاهی ارجح است . ترکیب 20 % علوفه و 4% پیه بعنوان منبع چربی در جیر ه های بره های پرواری منجر به عملکرد بهتری شد. اجزاء چربی خون بره های پرواری برای طولانی مدت تحت تاثیر نوع و میزان چربی جیره (تا 4%) قرار نگرفت. میزان 4% چربی حیوانی (پیه) در جیره منجر به وزن و بازده بالاتر لاشه شد و این اثر مثبت می تواند مستقل از افزایش وزن دنبه باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ali mo

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی